Ева Майдел: В Казанлък инвестират в бъдещето

„Местната власт в Казанлък в лицето на кмета Галина Стоянова инвестира в най-важния фактор за бъдещото развитие на всеки регион – образование. Само от началото на 2018г. са завършили или в ход ремонтни дейности в над 10 учебни заведения в общината на стойност над 11 млн лв. Освен модернизиране на материална база, което е базово условие за развитие на образованието, в Казанлък има създадени няколко кабинета за информационни технологии, както и най-добрия център за природни науки в България.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на среща с граждани в Казанлък в петък, 18 май 2018г.

Ева Майдел, която има информационен офис в област Стара Загора и участва в редица инициативи в региона, тази година се включи в празненствата в Казанлък по повод избирането на 50-ата Царица Роза по покана на кмета Галина Стоянова.

„Приемането на еврото няма да доведе до обедняване, а точно обратното. Например, всяко предприятие в Казанлък, което изнася продукция за чужбина, ще спечели от приемането на еврото, защото няма да плаща комисионни за превалутиране от лева в евро. “ Допълни Ева Майдел по време на събитието в отговор на въпрос от присъстващите ученици от СУ Екзарх Антим I. Гимназията е един от най-активните училища посланици на Европейския парламент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *