Цецка Цачева в Казанлък: Ще насърчавам политиките в интерес на хората

Над 7 млн. лева се отпускат от правителството на Бойко Борисов за нуждите на болници в различни населени места в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки в размер на 40 лева. Така ще бъдат подпомогнати над един милион и 200 хиляди пенсионери. Като президент и вицепрезидент ние с Пламен Манушев ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък. Тя посочи още, че за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност ще се осигуряват по 1 милиард годишно от правителството. „223 милиона повече ще има догодина за образование. Отпускането на тези средства е възможно, благодарение на по-високата събираемост на данъците, на усилията на правителството и на премиера Борисов в борбата с контрабандата“, обясни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че българската нация е била силна, когато е била единна. „Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за единна, образована и просперираща нация. България трябва да продължи да води балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Ако ни гласувате доверие на 6-ти ноември, аз ви гарантирам, че няма да се променим към хората и ще работим в интерес на всички български гражданите“, категорична бе Цецка Цачева

„Подкрепата на толкова много хора ни дава надежда, че за първи път в историята на България ще изберем първата жена президент. Няма да ви предадем, ако получим вашето доверие“, допълни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев пред жителите на Казанлък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *