Публична дискусия с евродепутата Ева Паунова на тема „България, която искаме да имаме в Европа”

Българският евродепутат Ева Паунова ще проведе дискусия на тема „България, която искаме да имаме в Европа” в сряда, 8 април 2015 г. от 16.00часа в Дома на Европа на ул. „Г. С. Раковски” 124 в София. Дискусията се организира от Европейското движение и Европейското младежко движение – България, в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България.

 

Дебатът ще се фокусира върху темите – силата на активната политика на България в Европа и бъдещето на България в Европа на дигиталната икономика и предприемачеството. Участниците в дискусията ще обменят с българския евродепутат идеи за това как България да развие потенциала си на международната политическа сцена и в сферата на информационните технологии.

 

От ноември 2014 г. Ева Паунова е заместник-председател на Международното европейско движение, а наскоро бе избрана за евродепутат на годината в категорията „Най-добър новодошъл евродепутат“ на наградите на списание „Парламент“. Тя е член на Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите, както и на Делегациите за връзки с Китайската народна република и със САЩ. Освен това е единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси. Сред основните й приоритети са завършването на Единния цифров пазар, подкрепа за малките и средни предприятия (МСП), предприемачеството и ефективните младежки политики.

Регистрацията за дискусията се извършва предварително. Можете да потвърдите участието си на тел. 02/9872285 или по ел. поща на адрес: embg@scas.acad.bg. Можете да следите и да се включвате в дебата в социалните мрежи с хаштаг #BGinEU.