Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) бе избрана за член на НИС на Предприемачи-ГЕРБ

Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи-ГЕРБ. Това стана по време на Общото събрание на П-ГЕРБ, провело се в неделя, 29-ти март 2015 г. в НДК в София. Събранието избра и нов председател на националната предприемаческа организация на ГЕРБ – Валя Чилова. Кандидатурите на 11-те членове на Националния изпълнителен съвет на Предприемачите бяха одобрени с пълно мнозинство.

Българският евродепутат насърчава дигиталното предприемачество и стартиращите компании като цяло, работейки за развитието на по-добра бизнес среда и подкрепата за малките и средни предприятия (МСП). Като член на интергрупата на ЕП за МСП и на Комисията по вътрешен пазар на ЕП нейни приоритети са намаляването на бюрокрацията и осигуряването на по-облекчен достъп до финансиране за МСП.

Официални гости на събитието бяха премиерът и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, както и кметовете на София и Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.