МГЕРБ-Хасково и Европейският информационен офис на Ева Майдел организираха дискусия с младежи и представители на бизнеса от региона

В рамките на Европейската седмица на стартъпите Европейският информационен офис на евродепутатa от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел в Хасково и МГЕРБ организираха среща–дискусия между млади хора и представители на бизнеса от региона. На мероприятието присъства и общинският ръководител на ГЕРБ в Хасково Евгения Ангелова.
По време на събитието, Радослав Вълчев и Марий Матушев – собственици на развиващи се компании от различни сектори в област Хасково, споделиха с младежите своя опит при създаването и развитието на собствен бизнес. Те разказаха за пътя, който са минали за да бъдат успешни и утвърдени на пазара и предизвикателствата, пред които един млад предприемач се изправя всеки ден. Споделиха още и кои според тях са ключовите умения, които са нужни, за да могат да се изправят пред ежедневните си предизвикателства. Събитието е организирано като част от Startup Europe Week, общоевропейска инициатива на Startup Europe и Европейската комисия, създадена с цел приобщаване на всички европейски региони в единна Стартъп фокусирана програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *