Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова покани млади предприемачи да представят своя проект в Брюксел

На 5 юни 2015г. евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова взе участие в организирания за пета поредна година младежки бизнес форум Изгряващи звезди. В състезанието се включиха близо 450 ученици и студенти, които показаха своите реализирани бизнес идеи в реални продукти и услуги, разработени като част от целогодишната програма „Учебна компания” на Джуниър Ачийвмънт. Българският евродепутат ще предостави възможност на един от печелившите отбори да представи своя проект в Брюксел.

„Днес за пореден път видяхме десетки доказателства за това, че в България има талантливи млади хора, които притежават иновативни идеи и са решени да допринесат към едно бъдеще на просперитет и развитие.“ сподели Паунова и допълни „Предприемаческият потенциал трябва да се доразвива и да бъде подкрепян навсякъде в Европа. Подходящото образование, което развива бизнес умения, може да бъде най-силният съюзник в този процес.“

Наградени бяха проекти в различни категории – „Най-добра студентска компания“, „Най-добра учебна компания“,„Образование на бъдещето“, „Предприемачески дух“, „Най-добра маркетингова стратегия“ и други.В събитието севключиха ощепрезидентът на България Росен Плевнелиев, кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, представители на Съвета на жените в бизнеса, София Тех Парк и медии.