Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и клуб "Технологично развитие" – Бургас организират среща-дискусия на тема "Младежкото участие в обществения живот в ЕС"

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и клуб „Технологично развитие“ организират среща-дискусия на тема „Младежкото участие в обществения живот в ЕС“. Срещата ще се състои в четвъртък, 27 август 2015 г., от 12.30 ч. в голямата зала на офиса на ПП ГЕРБ в Бургас с адрес ул. „Конт Андрованти“ 5.

 

Целта на дискусията е да бъдат обменени мнения за това защо е важно младите хора да бъдат активни в обществения и политически живот в своя град, в своята държава и в Европейския съюз като общност. Също така заедно ще бъдат обсъдени начините, по които участието на младите да бъде най-ефективно и пълноценно и как то да мотивира и приобщава.

 

Темата е приоритетна за евродепутата Ева Паунова, която бе избрана за заместник-председател на организацията „Международно европейско движение“ (European Movement International – EMI). EMI e най-голямата организация на асоциации и граждански общества в Европа. От 1948 година насам Европейското движение играе ключова роля в изграждането на Европа и политическите, социални и културни форуми в рамките на европейското гражданско общество.