Евродепутатът Ева Паунова събира еврокомисаря Кристалина Георгиева и двама министри на конференция в Европейския парламент

Евродепутатът Ева Паунова събира еврокомисаря Кристалина Георгиева и двама министри на конференция в Европейския парламент

Евродепутатът Ева Паунова ще събере на едно място еврокомисаря Кристалина Георгиева, външния министър Даниел Митов и министъра на туризма Николина Ангелкова на конференцията “Моята мечта за България” утре, 16 март в Брюксел.

Събитието, което се организира заедно с фондацията “Заедно в час”, има амбицията да обсъжда политиките, които ще доведат до модернизирането на България.

Външният министър Даниел Митов и еврокомисарят Кристалина Георгиева ще участват в първия панел – България в света, а Евгения Пеева, изпълнителен директор на фондация “Заедно в час” и Елвин Гури, предприемач в малки и средни предприятия, ще говорят във втория панел, посветен на образованието и предприемачестовото в България. Министърът на туризма Николина Ангелкова ще говори за бранда “България” в последния панел на конференцията.

Организаторът на събитието Ева Паунова е евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент. Тя е единственият българин, който участва в Комисия по икономически и парични въпроси и е член на Комисия по вътрешния пазар и защита на потребителите. Сред приоритетите на Паунова като евродепутат е завършването на единния цифров пазар, подобряване на условията за малките и средни предприятия и качественото образование.