Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) е един от 30-те таланта под 30 години на авторитетното издание Forbes

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе избрана в класацията „30 таланта под 30 години“ на авторитетното издание Forbes. Листата се компилира за трета поредна година като включените в нея лица са избрани от специално за целта жури. Паунова е първият представител на политическа партия, намерил място в престижния списък.

Групата от 30 изявени млади българи, които променят средата около нас, тази година е разделена в пет категории спрямо сферите им на активност. Категориите са: „Култура, изкуство и медии“, „Социални предприемачи, „Спорт“, „Образование“ и „Бизнес“. По повод представянето на класацията евродепутатът взе участие в интервю-дискусия, модерирано от Веселин Димитров от Forbes.

Темата на срещата, в която се включиха още вокалистът на групата Hayes & Y Благослав Атанасов и предприемачът Любомир Янчев, бяха примерите за подражание, от които България има нужда. По време на нея участниците обсъдиха реалността за младите хора в България – мотивите им да напускат страната, причините да остават и как средата може да стане по-привлекателна за тях. Можете да прочетете пълна версия на интервюто на интернет адрес: http://bit.ly/1MH83qm.