Ева Паунова ще открие информационен офис във Велико Търново

Ева Паунова ще открие информационен офис във Велико Търново

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще открие свой Европейски информационен офис в град Велико Търново в понеделник, 16 февруари 2015 г. от 12.00ч. Офисът се намира на бул. България №1. Специални гости на събитието ще бъдат заместник-председателят на ГЕРБ и председател на пармалентарната група на партията в Народното събрание Цветан Цветанов и областеният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Oбщина Велико Търново Даниел Панов,  председателят на националната структура на МГЕРБ Георг Георгиев, както и общински съветници от областта.

В 13:30 часа гостите на събитието ще посетят Катедралния храм „ Рождество Богородично“. В 15:00 часа г-жа Паунова и г-н Цветанов ще изнесат публична лекция на тема „България в новата ситуация на сигурност в света“  в Националния Военен Университет „Васил Левски“.

Евродепутатът също така организира дискусия на тема „Предизвикателствата пред българското образование“ във Велико Търново. Тя ще се проведе на 17-ти февруари, вторник, от 9:30 часа, в х-л „Алегро”, ул. Цар Тодор-Светослав №15. В срещатата, която е отворена за граждани, участие ще вземат преподаватели, учители, студенти, ученици и работодатели.

Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП, както и на новосъздадената специална комисия за данъчните практики. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните приоритети на българския евродепутат са ефективните младежки политики, финализацията на дигиталния пазар и подкрепата за предприемачеството и МСП. Във връзка с работата си по тези теми, Ева Паунова беше избрана за заместник-председател на Интергрупата по младежки политики и стана един от съ-основателите на Интергрупата по дигитални въпроси. Тя е също така заместник-председател на най-голямата неправителствена организация в Европа European Movement International.