Ева Паунова отваря нов европейски информационен офис във Велико Търново

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще отвори втория си европейски информационен офис в страната в град Велико Търново. Откриването ще се състои до края на годината. Tова стана ясно, по време на посещението на Паунова във Велико Търново. Евродепутатът се включи в предизборната обиколка на ПП ГЕРБ в града заедно с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателя на ГЕРБ и водач на парламентарната листа на партията за Великотърновски регион Цветан Цветанов и генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез.

„Радвам се, че съвсем скоро ще имам възможност да съм по-близо до търновчани и по-често да посещавам техния град. Надявам се заедно да успеем да реализираме множество идеи и инициативи, както на европейско, така и на местно ниво“, заяви българският евродепутат. Тя не скри голямото си задоволство, че обявяването на нейния офис във Велико Търново съвпадна с гостуването на г-н Лопез в България. Евродепутатът допълни, че той е един от хората, повярвали в ГЕРБ от самото начало и една от причините ГЕРБ да стане част от ЕНП през 2008 година. Според Ева Паунова отличното ни сътрудничаство с ЕНП е само едно от доказателствата, че правилното място на България е в обединена Европа. Тя изрази надеждата си, че след изборите на 5 октомври страната ще успее да си възвърне доверието на Европа чрез целенасочено управление и работеща програма за стабилна държава.

От своя страна Антонио Лопез изрази благодарността си към г-н Борисов и г-н Цветанов за партньорството и успешната работата на евродепутатите на ГЕРБ в Брюксел. Той също така изрази подкрепата на европейските лидери, които очакват г-н Борисов възможно най-скоро да се присъеди отново към тях в ролята си на премиер на България.

Първият европейски информационен офис на Ева Паунова в Стара Загора, които бе открит на 20 септември 2014 г., се намира на адрес бул. Митрополит Методий Кутев 5 и е отворен за граждани всеки делничен ден от