Ева Паунова: Отборът на ГЕРБ се е доказал с опит, професионализъм и реални резултати

В събота, 20-ти септември 2014 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова се срещна и разговаря с граждани на предизборна шатра в центъра на град Стара Загора.

Ева Паунова коментира, че за бързото и ефикасно осъществяване на приоритетите за региона на Стара Загора е важно гражданите да упражнят правото си на глас на 5-ти октомври и да изберат отбор, доказал се с опит, професионализъм и реални резултати, какъвто е отборът на ПП ГЕРБ.

„В последно време доверието в страната ни на международно ниво намаля драстично. ГЕРБ е партията, способна да възвърне това доверие, защото активно поддържа стабилна връзка с партньорите си както в Европа, така и на международната политическа сцена“, допълни тя. Така ще бъдат привлечени нови инвестиции и ще се спомогне разкриването на нови работни места“.

Сред ключовите приоритети за старазагорския регион са завършването на проекта за тунел под Шипка, оздравяването на „ТЕЦ Марица Изток 2“ и „Мини Марица Изток“. Туризмът също е отрасъл с голям потенциал в старозагорския регион, известен с културно-историческото си наследство.

След срещата с граждани Ева Паунова се включи в предизборния концерт на ПП ГЕРБ в град Стара Загора. На мероприятието, част от програмата на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, бе представена листата за народни представители от 27-ми МИР с водач Лиляна Павлова.Участници в събитието бяха председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и кметът на града Живко Тодоров.

По-рано днес Ева Паунова откри първия си европейски информационен офис в Стара Загора. Той предлага информация за работата й в Европарламента, за работата на европейските институции и за програмите на ЕС. Офисът с адрес бул. „Митрополит Методий Кусев“ N5 е отворен за граждани всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч.