Ева Паунова: Само когато сме обединени можем да постигнем националните ни приоритети

Просперитетът на страната ни трябва да бъде общонационална кауза. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова във Велико Търново по повод честването на Деня на независимостта в града. В своето обръщение към гражданите на старата българска столица Паунова подчерта важността на 22-и септември в националната ни история. „От този ден пред страната ни са се открили нови възможности за развитие и просперитет, за осъществяване на националните ни цели и идеали. По този начин ние се нареждаме като суверенен и независим народ сред голямото европейско семейство“, посочи евродепутатът от ГЕРБ.

Паунова изтъкна големите успехи на българските държавници в изграждането на институции, икономически подем и национално самочувствие само тридесет години след Освобождението. „Днес продължаваме да градим. Като българи, като европейци, като граждани на света ще осъществим националните приоритети с подкрепата на традицията и двигателят на визията за бъдещето“, допълни тя.

Ева Паунова призова гражданите на Велико Търново, както всички българи, да използват Деня на независимостта като повод за това да се замислим как всеки един от нас може да допринесе за развитието на градовете, регионите, държавата ни.