Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) осигури екипи за международно състезание на мажoретния състав на НУ „Отец Паисий“ от Симеоновград

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова подкрепи мажoретния състав на НУ „Отец Паисий“ – град Симеоновград. Тя осигури средства за изработването на тениски с българския трикольор и името на България и родния град на малките таланти Симеоновград.

Мажоретният състав на НУ „Отец Паисий“ ще вземе участие в Европейския мажоретен шампионат. Състезанието ще се проведе между 25 и 28 август в град Шиофок, Унгария. Талантът и постиженията на малките грации от Симеоновград са известни в цялата страна. Те са носителки на редица титли и медали от национални и регионални състезания.

През месец май 2016 г. ПП ГЕРБ подкрепи момичетата от Симеоновград с 5000 лв. от партийната си субсидия. Цялото ръководство на НУ“Отец Паисий“ изказва благодарности за жеста на г-жа Ева Паунова и ПП ГЕРБ. Благодарение на осигурените екипи, децата ще имат възможността да популяризират родния си край в рамките на международното събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *