Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) проведе работна среща с ръководството на ГЕРБ-Казанлък

„Казанлък е един от градовете в България с най-ниска безработица. Това означава, че вие имате добре подготвени кадри в града“, отчете напредъка на Казанлък г-жа Паунова в областта на образованието и икономическата мощ. „В последните години успяхме да постигнем много в България, а Европа ни подкрепя, защото виждa в нас мост на стабилност“, коментира още евродепутатът.

В събота, 27 август 2016 г., евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) проведе работно посещение в град Казанлък. В рамките на визитата тя проведе среща с кмета и настоящ общински ръководител на ПП ГЕРБ Казанлък г-жа Галина Стоянова и с ръководствата на структури от Общинската организация на ПП ГЕРБ в Казанлък.

В срещата се включиха председателят на общинската структура на Стара Загора Емил Христов, кметът на Казанлък Галина Стоянова, представители на структурите Младежи-ГЕРБ, Предприемачи-ГЕРБ, Жени-ГЕРБ и Старейшини-ГЕРБ. Участниците обсъдиха актуални теми от Европа и от областта, както и законодателни инициативи на европейско, национално и местно ниво, свързано с развитието на българските региони.

Впечатляващо е, че едно от учебните заведения в града е партньор в най-високобюджетния проект по програма Еразъм + в Европа на стойност близо 400 млн. евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *