Ева Майдел пред Жени ГЕРБ София: „Опасенията, че еврото ще ни направи по-бедни, са неоснователни“

„Опасенията, че приемането на еврото ще ни направи по-бедни, се неоснователни. Фактите показват, че влизането в еврозоната е много по-вероятно да доведе до засилване на икономическия растеж, вместо забавяне. Също така твърдението, че ще се повишат цените, е мит, който не се потвърждава от данните за някоя от последните държави, приели общата валута.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел пред над 60 членове на Жени ГЕРБ София на 29 януари 2019г. в София.

„Част от силата на ГЕРБ идва от отношението към жените, които получават изключителни възможности за развитие на потенциала си. Дамската организация на ГЕРБ събира активни жени с разнородни професии, но обединени от желанието с личния си пример и обществено-полезната си дейност да допринесат за развитието на страната ни.Благодаря на председателя на ЖГЕРБ София Ирина Йорданова за поканата и възможността да обсъдим актуални национални и европейски теми.“  Това допълни Ева Майдел по време на продължилата близо 3 часа среща.

Събитието откри председателя на Жени ГЕРБ и член на Столичния общински съвет (СОС) Ирина Йорданова. Включиха се още народният представител и член на НИС на Жени ГЕРБ Милена Дамянова, членът на СОС и член на НИС на Младежи ГЕРБ Михаела Иванова, проф. Костадин Костадинов от Института по механика на БАН и председател на Старейшини ГЕРБ София и над 60 членове на Жени ГЕРБ София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *