Ева Майдел посети Харманли, Свиленград и Симеоновград

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел проведе поредица от срещи в област Хасково, където има информационен офис, придружена от народния представител от ГЕРБ д-р Георги Станков. Тя посети последователно Харманли, Свиленград и Симеоновград.

В Харманли Ева Майдел бе посрещната от кмета на общината Мария Киркова. Градоначалникът  припомни на Ева Майдел, че през 2016 година двете заедно са открили първата детска площадка в града на Белоногата за този мандат. „От тогава до днес успяхме да изпълним много нови проекти, а десетки идеи са в процес на реализация”, подчерта Мария Киркова.

„Всеки път, когато идвам тук виждам промяната, впечатлена съм от китния и приветлив град“, сподели Ева Майдел. Тя и д-р Георги Станков разгледаха и временните изложби и експозиции в Исторически музей Харманли. Така гостите отбелязаха Европейската нощ на музеите. Добрата новина за харманлийския музей е, че му предстои ремонт за 400 хиляди лева.

По-късно Ева Майдел пристигна в Свиленград. „Тук видях много усмихнати, удовлетворени от живота хора”, сподели тя. Двамата с хасковския депутат д-р Георги Станков се срещнаха с новото общинско ръководство на ГЕРБ. „Радвам се, че се запознах с д-р Мариян Кръстев – новоизбраният председател на партията тук. Впечатлена съм. Заедно  обсъдихме бъдещи проекти и как може ние да съдействаме за решаването им”,  подчерта Ева Майдел.  На оживената главна улица и на общинския пазар гостите разговаряха с хората от Свиленград. „Радвам се, че усетих в Свиленград повече удовлетворение у хората, отколкото загриженост. Със сигурност хората тук днес живеят много по-добре от преди и мислят за бъдещето си в родния град”,  сподели евродепутатът.

Последната и най-емоционална среща на Ева Майдел бе в Симеоновград. Там тя настоя лично да се запознае с мажоретния състав от начално училище „Отец Паисий”. Усмихнатите танцьори се радваха да покажат на евродепутата част от своите танци. Благодарение на личната подкрепа на Ева Майдел малките мажоретки от Симеоновград успяха да участват в редица престижни международни турнири през последните години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *