Google заедно с Предприемачи-ГЕРБ, Младежи-ГЕРБ и евродепутата Ева Паунова представят: #GenerationD Младите предприемачи в дигиталната ера

Европейският съюз с пълна сила върви към нов икономически модел, базиран на дигиталните технологии и иновативните бизнес идеи. Европа на дигитализацията и предприемачеството ще даде възможност на Поколението D (#GenerationD) – поколението на цифровата ера – да реализира своя потенциал в нови и все още непознати сфери. С фондовете за млади предприемачи и завършването на единния дигитален пазар възможностите да започнеш бизнес в Европа ще стават много повече, а цената за това – минимална.

Къде е мястото на България в този модел ще бъде тема на дискусията на семинар организиран от Google в сътрудничество с Предприемачи-ГЕРБ (ПГЕРБ), Младежи-ГЕРБ (МГЕРБ) и евродепутата Ева Паунова, който ще се проведе в четвъртък, 24 септември 2015 г., от 13.30 ч. в Дома на Европа в София (ул. „Раковски“ № 124).

В срещата участие ще вземат кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет нана Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова и директорът на Google за връзки с публичния сектор и правителствата на ЕС Георгиос Маврос. В панела ще се включат също председателят на ПГЕРБ Валя Чилова, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, и отговарящият за връзки с публичния сектор и правителствата за Централна и Източна Европа в Google Марчин Олендер.

Screen Shot 2015-09-23 at 2.31.32 PM