Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри изложбата Евродепутати #KатоTеб в Брюксел

В понеделник, 14 септември 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри изложбата Евродепутати #KатоTеб в Брюксел. Изложбата е част от арт-проекта на организацията на евродепутатите до 40 г. EU40 и фотографа JR с подкрепата на Фейсбук. Портретите на 200 евродепутата и граждани ще могат да бъдат видяни до петък, 18 септември 2015 г.
Включих се в проекта Евродепутати #KатоTеб, защото вярвам, че бъдещето на Европа зависи от всеки един от нас без значение от неговата позиция. Идеите и предложенията на гражданите са движещата сила в моята законодателна и социална дейност. Затова разчитам до голяма степен на всички канали за взаимодействие с тях, както лице в лице, така и чрез възможностите, които предлагат интернет и социалните медии, заяви Ева Паунова.
Арт-проектът Евродепутати #KатоTеб бе подкрепен от членовете на борда на EU40 – евродепутатите от различни политически семейства Антанас Гоуга, Брандо Бенифей, Дан Далтон, Пабло Залба, Филип де Бакер и Виктор Негреску. За тези от вас, които нямат възможност да посетят Брюксел, изложбата е достъпна онлайн на интернет адрес: http://likeyou.eu40.eu/portraits/.