Евродепутатът Ева Паунова подкрепи кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в област Велико Търново

Ева Паунова изненада великотърновци с емоционално видеообръщение по време на предизборния концерт на ГЕРБ в града, който се състоя на 6 септември 2015г. Пред повече от 1500 души българският евродепутат изрази силната си подкрепа към отбора на професионалисти от ГЕРБ в областта.

„Всички ние знаем какво искаме в нашия град. На тези избори гласуваме, за да изберем този, който може да е добър стопанин на нашите градове. Хора с визия като Дидо Панов, Добромир Добрев, Дилян Млъзев, Ивелина Гецова, Детелина Борисова – това са тези, които могат да застанат пред вас и да покажат какво са свършили.Техните резултати са видими и вие минавате всеки ден покрай тях. Някои само казват, че могат, че биха могли. Други – вече го доказаха.“ Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП в подкрепа на кандидатите за област Велико Търново. Тя подчерта, че ГЕРБ има ясна политика и работи за видими резултати с помощта на професионалисти като Даниел Панов, Стефан Брънзелов, Мирослав Маринов, д-р Емил Енчев, Кристиян Кирилов, Димитър Гърбов и целия екип на ГЕРБ в област Велико Търново.

Във Велико Търново се намира един от информационните офиси на Ева Паунова. Българският евродепутат ще посети града на 11 октомври 2015 г., когато заедно с кандидата за кмет Даниел Панов и кандидатите за общински съветници ще обсъдят нови възможности за развитие в областта.