Евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) ще връчи наградите "ЧЕЗ Иноватор" 20a15 г.

В сряда, 9 декември 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще бъде специален гост на годишната среща на ключовите служители на ЧЕЗ. В рамките на срещата тя ще участва в церемонията по връчване на наградите на ЧЕЗ Иноватор за 2015 г. Награждаването ще се състои от 17.00 ч. във Военна академия.

Програма „Ключови служители” стартира през 2009 г., а нейна основна цел е да открие и отличи служителите с висок потенциал, да ги мотивира за професионално и личностно усъвършенстване като им предоставя необходимите условия и среда за развитие. През последните 5 г. в Програмата са взели участие над 500 служители, а над 80 от тях вече заемат мениджърски и ръководни позиции.

През 2014 г. стартира конкурс за иновации и ефективни решения „ЧЕЗ Иноватор“. Конкурсът цели стимулиране на служителите за даване на предложения и включване в инициативи. Иновативните проекти са насочени към подобряване обслужването на клиентите, съвременни IT решения, подобряване на ефективността на транспорт и логистика, оптимизиране на дейностите в мерене и управление на данни.