#еврочат с Ева Паунова: "Дигитална България в дигитална Европа"

В понеделник,  2 февруари, от 11:00 до 12:00 часа евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще се включи в чат по социалните мрежи, организиран от Информационното бюро на Европейския парламент в България. Темата на дискусията е „Дигитална България в дигитална Европа“.

Ева Паунова ще отговаря на вашите въпроси, свързани с електронно правителство, електронно предприемачество, електронно участие и електронно образование на Facebook страницата на Информационното бюро на Европейския парламент в България. Можете да се включите в дискусията под публикувания пост във Facebook на или в Twitter с хаштаг  #еврочат @evapaunova.

Евродепутатът Ева Паунова ще отговори лично на въпросите, зададени преди или по време на обявения час. След края на чата, на Facebook страницата на Информационното бюро ще бъде публикувано обобщение на дискусията по темата, включващо най-често задаваните и интересни въпроси, както и получените отговори.

Това е първият от поредицата чатове #еврочат, проведени от Информационното бюро на Европейския парламент в България с българските членове на Европейския парламент с цел информиране на гражданите по значими европейски теми.