Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП): Професионалните стажове са подготовка не само за кариерата, но и за живота

Ева Паунова беше специален гост на кариерен форум, организиран от Асоциацията на стажантите в Европейския парламент, който се състоя на 30 януари в Брюксел. „Учете се от всеки ден на своя стаж, бъдете любопитни, работете с ентусиазъм и визия за това, което искате да постигнете. Това ще ви помогнете на направите успешни първи стъпки към професионалния живот и да намерите най-подходящата за вас кариера.“ Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП по време на своето обръщение към младите хора, които правят професионална практика в европейската институция.

Ева Паунова проведе интерактивна дискусия с младежите от 28 страни, споделяйки с тях своя опит и съвети за бъдещата им професионална реализация. „В края на това вълнуващо пътешествие  се надявам всеки от вас да е усетил каква уникална платформа предоставя Европейският парламент. Тук всеки може да превърне своите идеи в реалност – това ме мотивираше като стажант, същото ме вдъхновява като евродепутат“, подчерта Паунова.

Организацията на стажантите в Европейския парламент се състои от над 180 млади професионалисти, които прекарват пет месеца в Европейския парламент. За стаж в могат да кандидатстват всички жители на страните-членки на ЕС. Повече информация тук: http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/en/007cecd1cc/Traineeships.html