Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) бе лектор на работна среща на официалната бизнес асоциация на Европейската народна партия – МСП Европа

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе основен говорител на работна среща на официалната бизнес асоциация на Европейската народна партия – МСП Европа. Тема на  дебата, провел се във вторник, 23 юни 2015 г. в Брюксел беше „Отключването на потенциала на малките и средни предприятия в Единния цифров пазар – иновации, интелектуална собственост с партньорство към успеха“.

„В контекста на Стратегията на ЕК за Единен цифров пазар научноизследователската и развойна дейност на малките и средни предприятия (МСП) и стартиращи фирми, както и защитата на интелектуалната собственост, трябва да бъдат в центъра на културната революция в Европа“, коментира Паунова, която е член на НИС на Предприемачи-ГЕРБ. Според нея е необходимо да се изгради по-голяма осведоменост относно възможностите, предоставени от ефективната защита на интелектуалната собственост за създаването на собствен бизнес.

Участие в срещата взеха още евродепутатите Елисабета Гардини, Юлио Винклер и Аксел Фос. МСП Европа е проактивна организация в рамките на ЕНП, която се стреми да внесе нов дух и свеж предприемачески полъх в политическия дебат. Организацията работи в тясно сътрудничество с националните бизнес организации и европейски политически лидери от семейството на ЕНП и най-вече с Европейския парламент.

[Best_Wordpress_Gallery id=“18″ gal_title=“Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) бе лектор на работна среща на официалната бизнес асоциация на Европейската народна партия – МСП Европа“]