Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) се срещна с президента на Алианса на 65 хил. разработчици на мобилни приложения

Във вторник, 6 септември 2016 г., в Брюксел евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова проведе работна среща с Джейк Уорд, съосновател, президент и изпълнителен директор на Алианса на разработчиците на мобилни приложения (Application Developers Alliance). В рамките на срещата те обсъдиха предстоящия доклад за състоянието на бизнес сектора на мобилните приложения на Алианса, както и последните развития около Стратегията за единен цифров пазар на ЕК и по-специално регулирането на онлайн платформите.

Докладът на организацията, който предстои да бъде представен на събитие, организирано в сътрудничество с екипа на евродепутата, е базиран на данни, предоставени от близо 700 разработчици и разпространители на мобилни приложения. Ева Паунова е автор на предговора на доклада.

Алиансът на разработчиците на мобилни приложения представлява, както индивидуални разработчици, така и големите компании, за които те работят. Алиансът разполага с мрежа от около 65 000 разработчици, в която физически лица могат да се присъединят безплатно и да получат достъп до техните образователни ресурси и събития. Той също представлява около 200 компании, сред които са Blackberry, Snapchat, American Express, at&t, Ericsson, Facebook, Google, Intel, Spotify и Yahoo.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *