Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП): Дигиталните технологии промениха напълно комуникационния сектор

В четвъртък, 06 октомври 2016 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе основен говорител на заключителната част на двудневната конференция на асоциацията на професионалистите, работещи в сектора на обществените комуникации в Югоизточна Европа SEECOM (South East Europe Public Sector Communication Association). Ева Паунова бе поканена от организатора, фондация „Конрад Аденауер”, да изнесе лекция на тема „Европейските лидери в дигиталната ера“.

„Дигиталните технологии промениха из основи комуникационния сектор. Те ни позволяват непрекъснат, удобен и бърз достъп до информация по всяко време и чрез различни устройства“, заяви г-жа Паунова в речта си. Тя отчете засилваща се роля на платформи като Фейсбук, Тиутър, Снапчат и Инстаграм като инструменти за комуникиране на дейността на политиците от ПП ГЕРБ и ЕНП.

Българският евродепутат посочи ГЕРБ като пример за прилагане на технологиите в своята комуникация и в политическите си кампании. Г-жа Паунова подчерта, че социалните медии и приложенията за мобилни устройства са важен елемент и от предстоящата предизборна кампания в подкрепа на кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

SEECOM събра в Брюксел ПР-и от цяла Югоизточна Европа. Сред говорителите на конференцията бяха още Щефан Геролд, ръководител на брюкселския офис на KAS, Огнян Златев, председател на SEECOM и ръководител на представителството на Европейската комисия в България, Тодор Чобанов, заместник кмет на София, Гонзало Лобо Хавиер, зам. председател на Европейския икономически и социален комитет и Карл-Хайнц Ламберц, зам. председател на Европейския комитет на регионите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *