Водачът на евролистата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев: Обливането с помия е инструмент на слабия

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата за евроизборите Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова и Георг Георгиев се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в Община Долна Баня. Водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев призова хората да гласуват и да не се поддават на провокации, защото това ще докаже неспособността на сегашните управляващи. „Обливането с помия е характерно за политиката на това правителство. Това са инструментите на слабия“, посочи Дончев. Той беше категоричен, че ГЕРБ е единственият достоен отбор на България, който ще работи за държавата и единствената партия, която залага на прозрачното управление.

Цветан Цветанов призова жителите да гласуват с номер 18, тъй като по този начин ще допринесат за реализирането на спрени от сегашните управляващи проекти, насочени към тях и към децата им.. „Скъпи жители, Вие сте номер едно! Долна Баня не иска ДПС и БСП, не иска задкулисие, а се нуждае от ГЕРБ! Ние не искаме случайността да определя нащето бъдеще и бъдещето на децета ни! Не е нормално София-област да има областен управител от ДПС, но можем да променим това на 25-ти май“, заяви Цветанов.

Кандидатът за евродепутат Ева Паунова призова жителите на Долна Баня да почувстват силата на Европа и да станат част от Европа. По думите й това може да стане факт единствено като гласуват с номер 18 на 25 май.

Кметът на града Владимир Джамбазов благодари на ГЕРБ за огромната подкрепа, която партията оказва на общината и града през последните години. „Радваме се, че кампанията започва от нашия град. До сега в Долна Баня ГЕРБ винаг печели на изборите. Нека си припомним, че до 2009г. еврофондовете бяха спрени. С идването на правителството на г-н Бойко Борисов българските общини започнаха да кандидатстват и реализират проекти. А сега какво виждаме: спрени проекти. Правителството спря проекта за ВиК-Долна Баня. Ние искаме да строим, за да направим общината ни по-благоприятно масто. България няма време за губене!“, каза Джамбазов. В знак на благодарност от жителите на Долна Баня кметът връчи почетни плакети на Цветан Цветанов и Галя Георгиева, областен координатор на ГЕРБ-София област.

http://www.gerb.bg/bg/events/eventsdetail/cat_id/1/id/28218