Кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Ева Паунова: България може да изпълни националните си цели, само когато е част от обединена Европа

България може да изпълни националните си цели, само когато е част от силна и обединена Европа. За мен Денят на Европа е най-големият празник за България, ако изключим основните ни национални празници, защото ни дава възможността да се почувстваме истински европейци. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова по време на разговорите си с граждани в отворена приемна пред НДК. „9 май ни прави част от едно голямо семейство, важно е да разберем, че нашите цели и приоритети са европейски цели и приоритети. Това през изминалите 7 години е било водещо за  евродепутатите от ГЕРБ и те са го доказали със своята работа“, посочи Ева Паунова. Тя изрази убеждението си, че представителите на ГЕРБ, които ще бъдат избрани за следващия мандат на Европарламента, ще продължат да отстояват националните ни ценности и каузи.

Ева Паунова призова столичани да помогнат на България да изпрати в Европарламента силен отбор от професионалисти. „Европа просперира, но от една година България не е част от този процес. Гласувайте на изборите на 25 май, защото колкото по-авторитетни и разпознаваеми представители има страната ни в Европа, толкова по-силен ще бъде гласът на избирателите. Много е важно България да изпрати отбор, съставен от хора, които са доказали, че работят успешно и тяхната дума тежи по време на дискусии и дебати“, обясни тя.

По думите на Ева Паунова, за да продължим да усещаме важността, ценностите и солидарността на Европа е важно всички граждани да излязат и да гласуват. „Техният вот е важен, за да могат младите хора, техните деца и внуци да са част от просперираща България. България, която ще има светло бъдеще с развита инфраструктура, качествено и достъпно образование за всички, проспериращи малки и средни предприятия и добро бъдеще, което да им позволи да останат тук“, подчерта кандидатът за евродепутат.

Ева Паунова беше категорична, че младите българи трябва да повярват в себе си и в своите възможности, защото само чрез инвестиране в техния потенциал могат да намерят своята реализация в страната ни. „Ние, с нашата работа, ще подпомогнем младите да реализират бизнеса и семейството си в България“, заяви още Паунова.

http://www.gerb.bg/bg/events/eventsdetail/cat_id/1/from/events/id/28410