Ева Паунова ще се включи в празненствата по случай 9 май в Дома на Европа

Ева Паунова ще се включи в празненствата по случай 9 май в Дома на Европа

Ева Паунова ще се включи в събитията на Информационното бюро на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, които ще отворят вратите си на 9 май за ученици участници в състезанията за програма „Евроскола“.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП, заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева и президентът на Република България Росен Плевнелиев ще вземат участие в събитието. От 11.30 те ще имат възможност да се срещнат, говорят и обменят идеи с учениците за ползите от обединена Европа, европейските ценности и как да използваме членството, за да променим в положителна насока настоящето и бъдещето на България.

Над 500 младежи от Евроскола ще получат възможност да научат повече за Европейския съюз и европейските институции пряко от хората, които работят в тях, както и да участват в забавни игри с награди, подготвени от членовете на „Младежки екип Европа“. Ева Паунова подкрепи инициативата и допринесе за състезанието, което се проведе през февруари месец тази година.