ГЕРБ-Стара Загора отбеляза 8-годишнината от учредяването на ГЕРБ

Всички трябва да работим заедно, да има съгласие, за да се ползваме с доверието на хората. Да направим нужните реформи, за да бъдат градът и държавата ни проспериращи. Това каза областният координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, по повод 8-годишнината на партията.

На събитието в Регионалния исторически музей в Стара Загора присъстваха министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, старозагорските народни представители и кметове от ГЕРБ, общинските ръководители на партията, представители на местната и централната власт и др.

Лиляна Павлова е човек на действието, а не на приказките, категоричен бе Живко Тодоров. Вече работим със сериозни темпове за всичко онова, което сме обещали да се случи в старозагорски регион и скоро ще обявим какво предстои“.

ГЕРБ-Стара Загора отбеляза 8-годишнината от учредяването на ГЕРБ„В Стара Загора не се чувствам като гост. Аз съм една от вас и съм избрана с вашата подкрепа, за което ви благодаря. Чувствам се част от този екип“, подчерта Лиляна Павлова. „Благодаря за усилията ви и за това, което направихме по време на нелеката предизборна кампания. Изпращаме една трудна година на предизвикателства, и само защото бяхме единни и силни, въпреки изключителния натиск, постигнахме това, което имаме днес. Ще направя всичко възможно онова, което поех като ангажимент към всички вас да бъде изпълнено. Днес бях на обиколка в областта и ви уверявам, че ще завършим започнатото, ще направим и още много. Ще работим за просперитета на всяка една община без значение кой кмет от коя партия е. Хората в България заслужават това“, категорична бе Лиляна Павлова.

Своя поздрав от Брюксел отправи и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, която поздрави партийните структури от Област Стара Загора за отличната работа и високите резултати, както на европейските, така и на парламентарните избори през изминалата година. „Благодарение на общите усилия, днес, осем години след основаването си ГЕРБ е най-голямата партия в България. Същевременно тя е и най-сигурният европейски партньор. Това потвърдиха и лидерите на европейските институции Жан-Клод Юнкер, Доналд Туск и Мартин Шулц. Те бяха ясни и категорични: „България е велика нация и зад нея стои цяла Европа. България не е сама в тези трудни времена.“ Ева Паунова благодари за всеотдайността на всеки един член на ПП ГЕРБ, като подчерта в писмото си, че само със стабилно управление и близко сътрудничество с европейските партньори, България ще извърви успешно пътя на тежки, но неизбежни реформи.